Стрелецът на Ливърпул Даниел Стъридж счита, че в бившия му отбор Челси не са вярвали в качествата му като нападател.

През този сезон англичанинът има 17 гола на сметката си, а откакто се обвърза с "мърсисайдци" е нанизал 28 попадения в 35 двубоя.

"Никога не бях сигурен дали ще мога да играя като нападател в Челси, защото хората там не ми вярваха", сподели Стъридж, цитиран от "Скай спортс".

"Често бях поставян на различна позиция, от мен се искаше да работя за отбора. Но аз винаги съм бил нападател, а те искаха от мен да играя по крилото. Психологически ми беше ми трудно, защото аз играя инстинктивно, така както винаги съм го правил."

"Мисля, че в момента просто играя по начина, по който го правих като дете. Но досега нямах тази възможност. В Челси мислех за това, докато бях крило, защото не бях свикнал да действам на такъв пост."

"Става дума за онези части от секундата, в които трябва да решиш какво точно да направиш. Сега аз играя инстинктивно. Правя естествените неща."

"Както гола ми срещу Астън Вила - той се случи толкова бързо, че след мача трябваше да го изгледам на видео, за да разбера какво съм направил", завърши своето изказване Стъридж.