Ливърпул ще стигне до полуфиналите на Шампионската лига, прогнозира бившият полузащитник и мениджър на тима Греъм Сунес. 

Червените се завръщат тази вечер в най-престижния клубен турнир след 5-годишно отсъствие, като ще стартират в своята група с мач срещу Лудогорец и според шотландеца кампанията ще бъде успешна за състава на Брендън Роджърс, въпреки раздялата с Луис Суарес. 

„Мисля, че сезонът за Ливърпул ще бъде много добър и очаквам те да стигнат до полуфиналите на Шампионската лига. Все пак е важно какъв ще бъде жребият им за елиминациите, но би трябвало да преодолеят групата заедно с Реал. Европейските мачове на „Анфийлд” са наистина забележителни и атмосферата е просто фантастична. Феновете ще подкрепят тима и тогава той е способен на големи неща” заяви Сунес. 

„Ако започнат да бележат голове, както го правеха през миналата кампания, тогава всичко ще бъде наред. Все пак не мисля, че отборът ще може да се пребори за титлата във Висшата лига, но място в Топ 4 спокойно може да бъде постигнато и тогава сезонът определено би бил успешен” добави той. 

„Срещу Вила нещата не се получиха, но гостите имаха план, който изпълниха отлично. Ливърпул не успя да започне както обикновено силно и това даде увереност на съперника. Все пак на Брендън Роджърс ще е нужно време, за да определи титулярния си състав и най-добрите играчи. След контузията на Стъридж той реши да бъде по-предпазлив и затова започна със Стърлинг на пейката. Ако обаче той бе влязал и вкарал, тогава всички щяха да говорят каква отлична смяна е направил. За съжаление обаче това не се случи” сподели още Сунес.