Бившият защитник на Ливърпул Даниел Агер заяви, че е напуснал клуба заради неразбирателство с мениджъра Брендън Роджърс.

През лятото 29-годишния датски национал напусна "Анфийлд" след 8 години в клуба и премина в предишния си отбор Брьондби с трансфер за 3 милиона лири.

Това стана след като през миналия сезон Агер загуби мястото си в титулярния състав и бе закотвен на резервната скамейка от Роджърс.

"Нека поставя нещата по този начин - мениджърът и аз изобщо не бяхме на една и съща страница през целия минал сезон. Или поне през по-голямата час", коментира Агер пред датското предаване Онсайд.

"Имаше прекалено много различия между нас и за мен не можех повече да търпя. Счетох, че не съм оценяван за нещата, които съм направил и които мога да предложа. Когато усещаш това, време е да продължиш напред".

"Това, заради което се развалиха отношенията ни е, че аз съм много директен. Аз казвам нещата такива, каквито са. Така че очаквам същото нещо от другите хора към мен. Може би понякога е неправилно да очакваш това нещо".