Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс призна, че воденият от него тим е извадил късмет при победата с 3:2 над Куинс Парк Рейнджърс.

"Те със сигурност не заслужаваха да загубят. Ние имахме много, много късмет, за да стигнем до победата", сподели Роджърс.

"През първото полувреме не си подавахме добре и не успяхме да намерим ритъма в играта си. Движенията ни бяха твърде бавни и не разполагахме с необходимата скорост."

"Показахме страхотен характер и бяхме малко по-добри през второто полувреме, но КПР без съмнение заслужаваше да вземе нещо от мача."

"Включването на Коутиньо подобри играта ни в технически аспект и ние започнахме да създаваме малко повече ситуации."

"Смятам, че Рахим Стърлинг беше изключителен в спринтовете и желанието си за игра. Той показа бързо мислене при първия гол и имаш принос и за другото попадение."

"Като цяло бяхме късметлии, но сезонът е дълъг и няма как да играем добре във всички мачове. Надяваш се да печелиш точки и ние го направихме - взехме три точки."

"Хари Реднап със сигурност ще бъде разочарован от автогола на Дън, защото те се защитаваха добре до този момент", допълни Роджърс.