Покрай Великден хората преосмислят поведението си. Така стана и с Марио Балотели. На Велики Четвъртък нападателя на Интер размисли и се извини на съотборниците си и треньора Жозе Моуриньо. 19-годишният талант бе в немилост повече от 3 седмици, след като се скара за пореден път с португалеца и със съотборниците си. След това отказа да се извини и 6 поредни мача не попадаше в групата за мача.

Балотели обаче промени държанието си и разговаря в продължение на половин час с Моуриньо. След това нападателя за пореден път се представи силно на тренировката и в края на деня се стигна до официално съобщение, в което нападателя се извинява на треньора, съотборниците и ръководството.

"Извинявам се за ситуацията, която се създаде в последно време. Аз бях първия, който страда, защото обичам футбола и искам да играя. Сега няма да говоря повече. Ще чакам мълчаливо отново да бъда полезен на отбора. Не искам да мисля повече за миналото, а да гледам в бъдещето", се казва в изявлението на Балотели.

Нападателят поиска прошка не само от треньора и съотборниците, но и от ръководството заради глупавото си поведение. Беше сниман с фланелка на Милан и каза някои неща, които не бяха на място.

"Моуриньо и Балотели говориха преди тренировката. Приключи един спор, който заприлича на теленовела. Защо Балотели се дърпаше толкова? Трябва да попитате него. Нас ни интересува той да разбере, че е сбъркал. Затова не искаме повече да продължаваме с тази история", заяви спортният директор Габриеле Ориали.

След извинението Балотели ще попадне в групата за мача с Болоня този уикенд. В мача няма да играят наказаните Ето'о, Лусио, Мота и Санети. Уесли Снайдер също ще почива, след като получи травма в мача с ЦСКА Москва.