Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс отхвърли информациите за проблеми между футболистите, които се дължат на слабото представяне на Червените до момента. 

Мърсисайдци отпаднаха от Шампионската лига, а в първенството са едва на 11-о място, но въпреки това северноирландецът твърди, че играчите са единни. 

„Чух някакви неща, че има някакви проблеми между момчетата, които са абсолютно неверни. Ние сме единни и много силни” заяви Роджърс преди утрешния 1/4финал за Купата на Лигата срещу Борнемут. 

„Говорим за играчи, които миналия сезон бяха много близо до спечелване на титлата, така че сега няма как да бъдат щастливи от резултатите. Духът в състава обаче е на ниво. Точно заради това и когато успеем да си върнем увереността, ще бъдем много по-добри през втората половина от сезона” добави той. 

„Към нас имаше много големи очаквания сега, заради случилото се миналия сезон. Сега обаче ситуацията е различна. Въпреки трудностите аз вярвам в своя екип и разбирам, че всеки минава през трудни периоди, които трябва да преодолява максимално бързо. Трябва ни малко късмет и са няколко успешни резултата нещата ще бъдат различни” изтъкна още босът на Ливърпул.