Даниел Стъридж вярва, че е най-добрият нападател на Ливърпул, въпреки по-лошите си показатели, в сравнение с останалите офанзивни играчи на тима. Английският национал има 2 гола и една асистенция в 12 мача от Висшата лига този сезон, след като беше измъчван от контузии.

"Да си извън състава боли вътрешно, но това е част от играта. Всеки футболист е преминавал през това, което изживявам в момента. Трябва да се бориш, да покажеш характер, да даваш най-доброто от себе си на терена и извън него", започна Стъридж пред "Скай спортс".

"Просто е - щом влезеш в игра, трябва да се раздадеш на максимум. Вярвам, че съм най-добрият нападател в Ливърпул, това е моето мнение. Мениджърът избира състава и в този момент той явно не смята, че съм най-добрият за работата. Това е негово решение. Трябва да го приема и да не се разстройвам от това."

"Аз съм амбициозен футболист и човек. Искам да съм най-добрият, да помагам на отбора и да печеля трофеи. От четири години не сме печелили трофей, а откакто съм тук, аз играя добре. Показателите ми са доста добри. Взеха ме, за да вкарвам голове и аз си върша работата", добави Стъридж.