Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп похвали не само автора на двата гола при победата над Тотнъм Садио Мане, но също така целия отбор и специално Роберто Фирмино.

"Трябва ти някой като Садио, който да може да отбележи в края. Той се справи фантастично и дори можеше да запише хеттрик. За мен не е проблем да говорим за него и чудесното му представяне тази вечер, но всъщност Роберто Фирмино също беше фантастичен", сподели Клопо.

"Не съм сигурен, че съм виждал много по-добри мачове от футболист, който не е успял да се разпише в края. Той спринтираше 92 минути по целия терен, това е невероятно и много важно. Всички халфове, всички играха добре. Жоел Матип се подобри с течение на мача, а ние играхме по-добре след почивката."

"видях добри индивидуални изяви, но няма как, ако искаш да спечелиш срещу отбор като Тотнъм. Победата ни е заслужена. Единствената ни възможност да спечелим нещо този сезон е да печелим мачовете си. 2017 година я започнахме днес. Не трябва веднага да полудяваме. Нека правим стъпка по стъпка", добави германецът.