Легендата на Ливърпул Ян Мьолби смята, че съставът на мърсисайдци притежава по-голяма класа от конкурентите за място в Топ 4 Арсенал и Манчестър Юнайтед.

"Някои хора ще кажат, че само защото Ливърпул беше на върха през ноември, борбата за място в Топ 4 би била разочарование. Но нека ви кажа - това изобщо не е така", написа бившият полузащитник на петкратния европейски клубен шампион пред Liverpool Echo.

"В началото на сезона единствената цел пред отбора беше класиране за Шампионската лига и ако това бъде постигнато, сезонът ще бъде добър. Знаем, че ще бъде трудно."

"Челси е далеч пред другите, но след тях имаме пет отбора, които се борят за три позиции. Всеки може да заеме местата от второ до шесто. Би било разочароващо, ако не завършим в четворката. Но ние сме по-добри от Манчестър Юнайтед и Арсенал."

"Въпреки победата ни над Тотнъм миналата седмица, не мисля, че има голяма разлика между нас и тях. Манчестър Сит има добри футболисти, но формата им не е постоянна. Само трябва да продължим по същия начин, както играхме срещу Тотнъм", добави датчанинът, спечелил три титли на Англия с Ливърпул.