Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп призна, че неговият отбор е бил слаб при поражението с 1:3 от Лестър снощи и намекна, че му предстои още много работа.

"Ако изиграем най-добрия си мач и се представим добре, но загубим, ще го приема, защото футболът е такъв. Но ние не направихме необходимото. Все едно никога не бяхме говорили за силните страни на Лестър. Това е истинският проблем", коментира германският специалист.

"Говорих за това в съблекалнята. Това не е достатъчно, със сигурност. Дори не бяхме близо. Очевидно трябва да работим и следващия път да дадем всичко от себе си, за да бъдем по-добри. Не бяхме добри в атака, нито в защита. Показахме как се губят футболни мачове."

"И в момента няма реална причина за това. Винаги можеш да си търсиш извинения., но аз нямам намерение да го правя. Имаме една седмица за подготовка, след която трябва да покажем реакция. Играем за бъдещето си. Не искам да ставам твърде сериозен, но това е истината."

"Трябва да играем по различен начин. Можем да сме доста по-добри и вече сме го показвали. Когато не го показваме е доста разочароващо. Благодаря на Бог, че утре нямаме мач, защото снощи бяхме зле от първата до последната секунда", добави Клопо.