Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев не остана доволен от футбола като цяло в мача срещу ЦСКА и сподели, че се е получил мач на нерви. Двата тима врътнаха реми 1:1 днес.

"Не мога да кажа, че този мач беше спектакъл. Футболът бе ограничен. Играта бе много разпокъсана. Получи се един мач на нерви. Футболните стойности на този мач не бяха добри“, сподели Дерменджиев.

"При изгонен човек се променя тактиката на отбора. Изгонването на Мисиджан оказа влияние. Съдията така е преценил и е вдигнал картоните. Изобщо не съм мислил за равен мач. ЦСКА бе отборът, който имаше сериозни претенции преди мача. Абсолютно е излишно да се нагнетява напрежение. Футболът загуби доста.

"Головите ситуации бяха изключително малко. Аз лично не съм се интересувал от съдията, който ще свири мача. След това напрежение, което се създава върху тях всеки може да сбърка. Трябва да оставим на мира съдиите. Не може при всеки фаул да се скача от скамейките. Лудогорец винаги има много високи цели. Смятам, че Кирил Домусчиев няма да бъде удовлетворен от този резултат“, добави треньорът на Лудогорец.

"Анисе смени Хамза, за да тормози защитата на ЦСКА, а Роман Безяк не е наше разположение. Един мач на много ниско ниво. Има още изключително много мачове. Ще изиграем още два мача срещу ЦСКА. Този мач не е решаващ“, каза още Георги Дерменджиев.