Виктория Пилзен - Лудогорец, среща-реванш от плейофния кръг за влизане в груповата фаза на Шампионската лига, стадион ''Досан Арена'', Пилзен, 21:45 часа българско време. Пряко в Gol.bg.

Вероятните състави на двата тима: 

ВИКТОРИЯ (4-2-3-1): Козачик; Матеж, Хейда, Хубник, Лимберски; Хромада, Хрошовски; Пержела, Бакош, Копич; Дюриш

ЛУДОГОРЕЦ (4-2-3-1): Стоянов; Й. Минев, Моци, Пластун, Натанаел; Дяков, Саша; Мисиджан, Марселиньо, Вандерсон; Кафу

Прогноза на Gol.bg:
Лудогорец е на път да влезе в историята като първият български отбор, който влиза два пъти в групите на Шампионската лига. Шампионът на България има предимство от първия мач в който постигна успех с 2:0 и ако ''изиграе умно картите си'', то отново родните фенове ще гледат футбол от най-високо ниво.

Георги Дерменджиев ще заложи на Пластун в днешната среща, след като украинският централен бранител изтърпя наказанието си в предишния мач заради червения картон срещу Цървена звезда, докато румънският национал Клаудиу Кешеру отново ще бъде забит на пейката за сметка на Кафу.

Доста интересен факт е, че този мач ще бъде рефериран от испанеца Алберто Ундиано Майенко, който преди две години свири инфарктния мач на ''орлите'' срещу Стяуа след който отборът се класира за груповата фаза на турнира.

В Пилзен пък натискът върху треньора Роман Пиварник е огромен и дори се заговори за евентуална треньорска смяна, ако отборът не сътвори чудото, за да влезе в групите на най-комерсиалния турнир .

Отборът играе изключително колебливо, а за капак на всичко загуби нелепо от непретенциозния отбор на Злин в първенството на Чехия. 

В Лудогорец са пределно наясно, че реваншът няма да бъде никак лек и играчите на Георги Дерменджиев са готови д дадат всичко от себе си, за да постигнат голямата си цел - влизане в групите на Шампионската лига.

Нашата прогноза е успех с 0:1 за гостите.

Резултат: Виктория Пилзен - Лудогорец 0:1