Защитникът на Лудогорец Козмин Моци коментира пировата победа с 3:1 над Апоел Беер Шева снощи, която изхвърли българския шампион от участие в Шампионската лига.

"Когато получиш гол в такъв момент, е по-трудно да се играе. Направихме едни добри първи 45 минути, много добри. След 10 минути вкарахме и трети гол и след това получихме. И всички вече мислеха за този, получения гол и нашата игра вече не се получи", сподели Моци.

"След това в течение на мача всички тръгнахме напред и се отворихме. Можеха да ни вкарат дори още 2-3 гола. Всички днес бяхме сигурни, че ще победим. Знаем го този отбор, гледахме първия мач заедно в съблекалнята. Те играят само на контраатаки с капитана си и с Тони Нуакаме, това е и нищо друго. Но една грешка и всичко приключи."

"Получихме три гола, а нито един от тези три гола в нашата врата не беше техен изработен гол, а всичките от наши грешки. Може би за 180 минути игра допуснахме общо пет грешки и те ни вкараха три гола, няма какво да кажа повече."

"Мислим вече какво ни предстои напред: първенството, Суперкупата и шанс да влезем в групите на Лига Европа. Така че продължаваме да се борим на тези фронтове", добави Моци.