Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков говори преди утрешния мач с Хофенхайм в Лига Европа. Срещата е от 20:00 часа и е решителна за разградчани, докато домакините са без шанс да продължат напред.

"Нашият плюс е класата и опита на отбора. Ние не гледаме противниковия състав. Ние ще се опитаме с нашия стил на игра да спечели това, което ни е необходимо. Има прилики между утрешния мач и това, което беше миналата година в Шампионската лига. Ние ще разчитаме на себе си, за да се поздравим с точка или три. Мачовете в последно време са доста - в Първа лига или Европа, но ние имаме дълбочина в състава, но ние сме свикнали да играем в такъв ритъм, така че това не може да е оправдание. Нас не ни е интересува съперникът, а гледаме ние как ще играем. Има напрежение, което е нормално. Сигурен съм, че можем да стигнем до позитивен развой”, каза Дяков на пресконференцията.

Припомняме, че Лудогорец има нужда от поне една точка, за да продължи в следващата фаза, но при условие, че Истанбул Башакшехир победи Брага. При равенство в точките (победа за Истанбул Б и загуба на Лудогорец), напред продължава истанбулският тим заради по-добри показатели в директните срещи - победа и равенство. Ако турците загубят или направят хикс срещу Брага утре, разградчани са в следващата фаза и при загуба.