Черно море - ЦСКА-София, мач от 32-я плейофен кръг на Първа лига, Градски стадион в Каварна, съдия Никола Попов, днес от 17:30 часа

Гледайте мача на живо ТУК!

Групата на ЦСКА-София

Вратари: Георги Китанов, Александър Конов

Защитници: Станислав Манолев, Николай Бодуров, Божидар Чорбаджийски, Антон Недялков, Пламен Гълъбов, Александър Дюлгеров

Халфове: Рубен Пинто, Давид Симао, Петрус Бумал, Густаво Кулма, Никола Колев, Арсенио Нунеш

Нападатели:  Кирил Десподов, Фернандо Каранга, Кевин Меркадо, Кевин Кубемба

Прогнозата на Gol.bg:

ЦСКА-София има нужда само от точка в Каварна, за да си гарантира място в топ 3 и вече да се надява на зелена светлина от УЕФА за участие в евротурнирите. "Червените" удариха на три пъти Черно море досега през сезона и изглеждат фаворит в двубоя.

Командата на Стамен Белчев играе много силно в плейофите и нареди четири победи и равенство. При нов успех ЦСКА-София ще дръпне с три точки на второто място пред Левски.

В лагера на Морето Георги Иванов - Гонзо ще трябва да прави промени в защитата, наложени от наказанията на Ондрей Сукуп и Михаил Венков. В състава на варненци обаче се завръща халфът Тодор Паланков, който ще си партнира с капитана Георги Илиев в средата на терена.

"Моряците" се борят със зъби и нокти за четвъртото място, което има вероятност даде участие в Европа, затова ще се мъчат да вземат поне точка от "Армията" след двете поредни загуби от Левски (0:1) и Лудогорец (0:4).

Стамен Белчев пък едва ли ще разбутва печелившия си състав от последните два мача. От групата отпадна контузения Руи Педро. Очаква се Давид Симао да започне титуляр в трети пореден мач за сметка на Бумал, който се завръща след травма и има твърде малко тренировки. Десподов също може да остане на пейката за сметка на Меркадо, който направи силен мач срещу Дунав (2:0) в миналия кръг.

ЦСКА-София е в по-добра моментна форма, но Черно море може да компенсира с битка и да се опре на фаворита.

Резултат: 2:1