Германия - Камерун, двубой от група "В" в турнира за купата на Конфедерациите. Стадион "Олимпийски" в Сочи, 18.00 часа българско време.

 

Вероятни състави: 

Германия: Тер Стеген, Зюле, Рюдигер, Кимих, Хектор, Руди, Джан, Дракслер, Брандт, Щиндъл, Вагнер
Камерун: Ондоа, Мабука, Тейкеу, Нгаду-Нгаджи, Фаи, Ангиса, Сиани, Джюм, Муканджо, Абубакар, Басогог

 

Гледайте мача на живо ТУК!


Прогноза на Gol.bg:

Световният шампион пристигна в Русия с втория си състав, но въпреки това е много близо до класиране на полуфиналите на надпреварата.

Маншафтът спечели четири точки от първите си два мача в турнира, след като записа победа и равенство. Камерун има само една точка в актива си, но на теория също има шанс да продължи във фазата на директните елиминации.

Сега момчетата на Йоахим Льов се нуждаят само от точка или минимална загуба в последния си мач, който може би изглежда най-лесен за талантливата европейска формация.

Първенецът на Африка записа добър мач срещу Австралия, но трябваше да се задоволи само с точка, която задължава камерунците да търсят сензацията днес, ако искат да излязат от групата.

В исторически план тези две нации имат едва три изиграни срещи помежду си. На Мондиал 2002 германците спечелиха с 2:0, а след това постигнаха класическа победа и равенства в две контроли.

Камерун вкарва много трудно, като се разписа едва в три от предходните си пет срещи. Макар и с дълбоки резерви, Германия изглежда доста по-качествен отбор и ние ще заложим на тяхна победа.

 

Резултат: Германия - Камерун 3:1