Судува - Лудогорец, среща-реванш от плейофите на Лига Европа, стадион "АРВИ Арена", начало 20.30 часа, първата среща в Разград завърши с победно 2:0 за "орлите".

Последните 10 срещи на Судува във всички турнири: Общо 4 победи, 3 равенства и 3 загуби. От тях 3 победи и 1 загуба в последните 4 домакинства.

Последните 10 срещи на Лудогорец във всички турнири: Общо 7 победи, 2 равенства и 1 загуба. От тях 3 победи и 1 загуба в последните 4 гостувания.

Срещата можете да гледате НА ЖИВО ТУК

Вероятни състави: 

СУДУВА: Кардум, Славичкас, Янкаускас, Керла, Чиникас, Вербицкас, Лемонас, Янушаускас, Швудкас, Шесплаускис, Лаухжемис

ЛУДОГОРЕЦ: Ренан, Сисиньо, Терзиев, Пластун, Натанаел, Дяков, Саша, Анисе, Вандерсон, Мисиджан, Кешерю

ПРОГНОЗА: Всичко друго освен отстраняване на Судува и влизане в групите на Лига Европа ще е супер сензация и изненада и ще доведе до сериозни катаклизми в Разград. Лудогорец е изявен фаворит и всички световни букмейкъри го считат за сигурен участник в следващата фаза на турнира.

"Орлите" имат комфортна преднина от първата среща с два чисти гола и сега трябва без напрежение да постигнат своето. Треньорът Димитър Димитров-Херо призова за пълна концентрация и за липса на подценяване. Както е известно, Лудогорец отстрани шампиона на Литва - Жалгирис в Шампионската лига, а сега трябва да се справни и със Судува.

Трябва да се отбележи, че до този момент разграчани са изиграли общо 51 мача в Европа, като имат изравнен баланс - 19 победи, 13 равенства и 19 загуби. Аут от срещата са Козмин Моци и Марселиньо, които изтърпяват наказание.

Домакините от Судува са пълна загадка и едва ли ще успеят да се опънат сериозно на Лудогорец. За отбелязване е, че в предишния кръг на турнира този отбор отстрани без проблеми Сион от Швейцария. Лудогорец е класа в Европа и едва ли ще има проблеми в този мач. Залагаме за нов успех на българите.

Резултат: Судува - Лудогорец 1:2