Нападателят на Манчестър Сити Серхио Агуеро е на мнение, че "гражданите" притежават по-добър отбор от основните си конкуренти за титлата Манчестър Юнайтед и Челси.

"Убеден съм, че в момента сме по-силни от миналия сезон. Битката за титлата ще бъде голяма, но ние имаме добър състав. Бих казал, че нашият състав е малко по-добър от отборите на Манчестър Юнайтед и Челси", започна Агуеро пред вестник "Гадзета дело спорт".

"Юнайтед ще бъде нашият най-голям съперник за титлата, въпреки смяната на мениджъра им. След това поставям Челси със завърналия се в клуба Жозе Моуриньо. Тотнъм изгради страхотен състав, а Ливърпул не трябва да бъде изключван от сметките."

"Сити инвестира много пари в рамките на няколко години и клубът расте бързо. Ние знаем, че трябва да печелим, а нашите нови попълнения знаят, че Сити иска да бде сред най-големите отбори."

"Понякога, при предишния мениджър Роберто Манчини, аз играех повече на фланговете и зад централния нападател. Роберто ме караше да се движа много около наказателното поле."

"Но сега, с новите флангови футболисти като Хесус Навас, както и Давид Силва, които играе отляво, Пелегрини ме постави отпред, почти на една линия с централния нападател. Мениджърът ме помоли да се движа повече в пеналта и да взаимодействам с Яя Туре, Навас и Силва."

"Радвам се за Карлос Тевес, че е във велик клуб като Ювентус. За италианския футбол е чест да притежава такъв футболист като него. Той със сигурност ще вдигне нивото на Серия А. С Балотели също се уважаваме, той обича да се шегува. Марио е приятно луд човек", добави Агуеро.