Вратарят на Манчестър Сити Джо Харт ще остане резерва и в утрешния двубой срещу ЦСКА Москва от Шампионската лига, потвърди мениджърът Мануел Пелегрини.

Английският национал допусна няколко груби грешки от началото на сезона и чилиецът не издържа, като го замени с Костел Пантилимон за двубоите с Нюкасъл за Купата на Лигата и с Норич от първенството. Факт е, че в тези две срещи Гражданите не получиха попадение.

„Не зная кога Джо ще се върне в състава, но за него е важно да получи почивка. В последните две години и половина той играе в почти всички мачове, което е много. Ще видим какво ще стане в бъдеще, но засега Пантилимон е този, който ще играе“ изтъкна Пелегрини.

Това обаче не са единствените проблеми пред наставника на Небесносините. Халфът Стеван Йоветич е аут за 3 седмици, заради проблем в прасеца получен в средата на миналата седмица и това е поредната травма на черногореца след идването му в отбора. Капитанът Венсан Компани пък продължава да лекува проблем в слабините, който отнема повече време от предварително очакваното.

„Йоветич ще отсъства поне 3 седмици. Останалите са добре, като само Компани и Ричард Райт са с проблеми“ изтъкна Пелегрини, чийто тим при победа над руския състав на практика ще си гарантира място в следващия етап на турнира.