Мениджърът на Манчестър Сити Мануел Пелегрини похвали влезлите като резерва играчи при победата с 4:2 като гост на Фулъм.

Хесус Навас и Джеймс Милнър се появиха през второто полувреме и се превърнаха в герои за своя отбор, тъй като вкараха решителните трети и четвърти гол за победата. Преди това Фулъм се бе добрал до равенството 2:2 след известна доза късмет.

"Реших, че трябва да променим нещо. Докато водехме с 2:0 все още играехме добре, но имахме много късмет", коментира Пелегрини.

"Когато стана 2:2, помислих, че трябва да променя нещо, защото не мислех, че ще спечелим мача по начина, по който играехме".

"Креативните ни играчи бяха изморени, затова добавихме още опции. Милнер дава друг стил на игра, но вкара важен гол за победата".

"Има много причини защо може да спечелиш или да загубиш у дома или като гост".

"Най-важното за нас е да не мислим прекалено много за това, че не можем да печелим като гост, защото спечелихме два мача в Шампионската Лига, два мача за купата на Лигата. А от последните три в първенството спечелихме два и завършихме един наравно".

"Може би е невъзможно да играеш по абсолютно еднакъв начин като този, по който играем като домакини. Но мисля, че се подобряваме и затова печелим".

"Сега ни предстои изключително голям мач, както за нас, така и за Ливърпул. Надяваме се да продължим да играем вълнуващо и да вкарваме същия брой голове, който вкарваме у дома".