Звездата на Ювентус Пол Погба е хвърлил светлина за бъдещето си. Според медиите в Испания французинът вече е “заклещен” от Барселона, докато в Англия пишат, че фаворити за подписа му са отборите на Челси и Манчестър Сити.

“Ел Мундо Депортиво” съобщи на първата си страница, че договорът между Барселона и Погба вече е готов и ще бъде обявен официално до седмици. Вероятно след президентските избори на 18 юни. 

ПСЖ, Манчестър Сити и Реал Мадрид също гледат към французина, но каталунците се надяват да се разберат с Ювентус до сряда. Те няма да могат да вземат Погба веднага заради трансферното ембарго, което означава, че халфът ще остане още година в Торино. 

Медиите в Италия съобщават, че действително Барселона е фаворит за подписа на Погба, но Челси може да се намеси сериозно в битката. Според “Тутоспорт” Жозе Моуриньо е бил силно впечатлен от французина и е готов да му предложи годишна заплата от 10 млн. евро. 

Челси има много важно предимство в битката - бразилецът Оскар, който е желан от Ювентус. Цената на плеймейкъра е 40 млн. евро, докато “бианконерите” дават 35. 

В Англия пък упорстват, че Манчестър Сити ще спечели битката за Погба. 

Печеливш от цялата история е Ювентус. Италианците отсякоха, че няма да приемат оферта за под 100 млн. евро.