Голмайсторът на Манчестър Сити Серхио Агуеро отново изрази желание да остане в клуба, въпреки силното представяне на Габриел Жесус, което прати аржентинеца на пейката. 

Сега обаче бразилецът е с травма и може да не играе до края на сезона, което дава възможност на Кун, който снощи вкара два пъти при успеха над Монако с 5:3 в изумителния мач от Шампионската лига. 

„Винаги съм казвал, че искам да бъда тук и че в края на сезона решението за бъдещето ми няма да бъде моето. От клуба зависи всичко, но моето желание винаги е било да остана” заяви нападателят, който има договор с Гражданите до 2020-а. 

„С Гуардиола винаги сме се разбирали добре. Той винаги иска от играчите си още малко усилие и винаги целта му е да вижда подобрение. Аз, а и останалите трябва да направим някои жертви и в този мач нещата се получиха добре, така че мислим за следващия” добави Агуеро, който вече има 20 гола за сезона. 

„В крайна сметка мениджърът решава кой да играе. Аз мога единствено да продължавам да се боря, за да бъда на терена. За радост сега се разчита на мен и трябва да помогна на отбора и да му покажа какво умея. Хубаво е, че имаме аванс от два гола, но все още нищо не е решено” каза още той.