Серхио Агуеро ще се срещне с ръководството на Манчестър Сити след края на сезона, за да обсъди подписването на нов договор с клуба, разкри самият той 

Аржентинецът отново обяви, че иска да остане при Гражданите, въпреки силното начало на Габриел Жесус в отбора, но все пак изтъкна, че трябва да получи уверения за това лично от шефовете. 

Наскоро мениджърът Пеп Гуардиола  сподели, че желанието на клуба е Кун да остане при тях и футболистът прие това като добър знак, но също така и изтъкна, че трябва лично да получи уверения в това. 

„Имам 3 месеца, в които трябва да дам най-доброто от себе си и отново ще кажа, че всичко ще се изясни през юни. Едно е това, което клубът официално заявява и съвсем друго е да го каже на мен. Те твърдят, че искат да бъда в отбора, така че за целта ще трябва да се срещнем и да говорим през лятото” заяви Агуеро пред „Онда Серо”. 

„Хубаво е да чуя подобно нещо, но не искам да коментирам повече бъдещето си. Надявам се, че през юни ще спечелим трофей, а след това ще видим” добави нападателят, който има договор със Сити до 2020-а и вкара 4 гола в последните си два мача, за да увеличи сметката си за сезона на 22.