Манчестър Сити е третият клуб, който официално ще се включи в битката за Кристиано Роналдо, твърди вестник "Сън". Освен небесносините от Манчестър официален интерес вече има от другия градски тим -Юнайтед, който е бивш отбор на португалеца, както и от Пари Сен Жермен.

Както е известно, 32-годишният португалец заяви на президента на Реал Мадрид Флорентино Перес, че има намерение да смени отбора това лято. Той е недоволен най-вече от недостатъчната защита, която му осигуриха от клуба по въпроса с укриване на данъци. Перес от своя страна реагира бурно и обвини Роналдо, че му извива ръцете и не смята да се поддава на по-добно изнудване.

Дейвид Бекъм вече обяви, че е посъветвал португалското крило да се върне в Юнайтед, тъй като е длъжен заради доброто старо време. "Ако аз бях на негово място, нямаше да има значение нищо друго, щом Юнайтед ме иска. На този клуб нямаш право да отказваш", каза бившият капитан на Англия.

Селекционерът на Португалия Фернандо Сантош също защити Кристиано от тежките критики и обвинения, които получи суперзвездата. Португалецът е обвинен в укриване на данъци, а от неговия клуб Реал Мадрид доста изненадващо решиха да се дистанцират от случая.