Легендарният полузащитник на Манчестър Юнайтед Райън Гигс призна, че се надява някой ден, когато натрупа достатъчно опит като мениджър, да води "червените дяволи".

Със сигурност на всеки един след ерата Фъргюсън ще му е изключително тежко на "Олд Трафорд", но Гигс добре познава атмосферата в съблекалнята и ако блесне в професията, подобно завръщане ще бъде повече от възможно.

С поглед в бъдещето, магьосник се надява скоро да вземе лицензите от УЕФА и някой ден също така води националния отбор на Уелс, който сега е съперник на България в европейските квалификации.

Гигс дори бе свързан с овакантения от Джон Тошак стол, но той категорично се дистанцира от работата, тъй като знае, че все още е твърде рано да се захваща с подобна задача.

"Сигурно ще завърша кариерата си тук (на "Олд Трафорд"). На възраст съм, в която това може да стане доста скоро. Не си представям, че ще заиграя на по-ниско ниво", признава Гигс.

"Ако реша да се впусна в мениджърската кариера, за мен върховната задача ще бъдат Уелс и Манчестър Юнайтед, просто защото съм играл и за двата тима. Това ще е най-доброто за мен."

"Ако това се случи, няма да поема веднага юздите. Ще трябва първо да успея на друго място и тогава да се върна", категоричен е халфът, който е решил да избегне сценария, добре познат на повечето пенсионирани футболисти - голям залък и голям резил.