Вече бившият играч на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс се отказа от футбола, но въпреки това англичанинът не спира да прави коментари за кариерата си.

Този път тема на размишленията на рижия халф е неговата кариера в националния отбор , където "Скоулси" се отказа рано-рано от възможността да блести с фланелката на "Трите лъва".

"Навярно половината ми мачове за националния отбор на Англия бяха добри", заяви Пол Скоулс.

"Моята кариера в националния тим започна добре. В първите 20-25 мача вкарах доста голове. След това нещата не се получиха така, както на мен ми се искаше", допълни бившият национал.

"Аз бях виновен, че не играех за родината си така, както трябваше да го правя", споделя звездата, който вкарва 9 от 14-те си гола за Англия още през първите години след дебюта си.

Все още има мнения, че Скоулс се е отказал от представителния тим на страната си, защото селекционерът по онова време Свен-Горан Ериксон е преместил играча в лявата зона на полузащитата.

"Това са глупости. Дори в Манчестър Юнайтед играех отляво за няколко сезона. Справях се добре и вкарвах доста голове. Не е това причината. Поради една или друга причина, нещата не се получиха", продължи отказалият се от футбола халф.

"За мен беше голямо удоволствие да играя за Англия. Да бъдеш избран да представяш страната си и да бъдеш молен да играеш за нея е нещо много специално и нещо, което всеки би искал."

"Очевидно ми се искаше да бях спечелил нещо с Англия, но времето не беше много успешно. Така се получиха нещата", завърши Скоулс.