Димитър Бербатов скоро може да има нов конкурент в атаката на Манчестър Юнайтед, тъй като английският шампион проявава интерес към черногорската звезда Мирко Вучинич.

Агентът на нападателя на Рома разкри, че е провел предварителни разговори с представители на Червените дяволи, но засега е твърде рано да се смята, че трансферът е сигурен.

“Срещата между мен и лидерите на Манчестър Юнайтед бе вчера. Това обаче бе само разговор, по време на който не стана въпрос за никакви конкретни оферти, нито може да се говори за постигането на някакво споразумение” каза Алесандро Лучи.

27-годишният Вучинич почти сигурно ще напусне Рома, като до този момент за фаворит за подписа му се считаше Ювентус. Сър Алекс Фъргюсън обаче, може неочаквано да излезе на сцената.

“Английският клуб определено харесва Вучинич, но все още има да се свърши доста работа преди той да облече фланелката на отбора” добави представителят на черногореца.

Юнайтед вече се подсили с Ашли Йънг, Фил Джоунс и Давид де Хеа, а въреки че сър Алекс обяви, че не очаква скоро нови попълнения на отбора, ситуацията може и да бъде съвсем различна.