Нападателят на Манчестър Юнайтед Хавиер Ернандес заяви, че всички на "Олд Трафорд" са очаквали победния гол срещу Нюкасъл.

Мексиканецът се превърна в герой за своя отбор, отбелязвайки решителното попадение за победата с 4:3 над Свраките.

"Чувството е страхотно, това бе много голям момент. Всички съотборници, всичкия персонал, всички фенове и босът очакваха този момент. И когато той дойде, енергията и атмосферата на стадиона е невероятна", заяви Ернандес пред клубната телевизия на Манчестър Юнайтед.

"Можеше  да се види реакцията от феновете и от футболистите. Най-важното нещо е, че ако искаме да се борим за титлата, не трябва да се отказваме до последната минута".

"През цялото време във всички мачове духът ни ще бъде налице. Много сме доволни от това. Историята на Манчестър Юнайтед ни казва, че не трябва да се предаваме до края на мачовете".

Това бе поредния драматичен обрат на Манчестър Юнайтед от началото на сезона. Същевременно провалът на градския съперник Манчестър Сити означава, че червените вече имат 7 точки преднина на върха на класирането.

"Това е чудесна позиция, но няма да си мислим, че сме си свършили работата. Има трудни мачове като гости и като домакини. Така че трябва да продължим".

"Авансът ще ни даде увереност, но ние трябва да продължим да правим същото във всеки мач - да побеждаваме и да взимаме три точки".