Манчестър Юнайтед удължи договора на Нани до лятото на 2018 година. Новината бе потвърдена в официалната страница на английския първенец в интернет.

"Наистина съм много доволен, че преподписахме договор за следващите пет години. Той има страхотни умения и за своите 26 години е натрупал богат опит. Впечатлен съм от начина, по който се старае в тренировките и нямам търпение да работя с футболиста в следващите години", заяви мениджърът на клуба Дейвид Мойс.

Португалското крило подсили "червените дяволи" през 2007 година, спечелвайки четири титли на Англия. Той триумфира също така в Шампионската лига през 2008 година, на световното клубно първенство и на два пъти за купата на Лигата.

"Да играя за Манчестър Юнайтед е фантастично преживяване за мен. Когато дойдох в клуба, не съм очаквал да постигнем този голям успех", заяви самият Нани, цитиран в сайта на манчестърци.

"Всеки ден тренирам с топ-футболисти, които искат постоянно да печелят трофеи. Това е една голяма мотивация за мен. Много съм щастлив, че новият мениджър показа доверие в мен. Очаквам с нетърпение да помогна на тима да се бори за още отличия този сезон", завърши своя коментар щастливият португалец.