Мениджърът на Стоук Сити Марк Хюз не успя да преглътне лесно драматичната загуба на неговия отбор от Манчестър Юнайтед.

"Грънчарите" надиграха "Червените дяволи" като гост на стадион "Олд Трафорд" и до 78-та минута водеха в резултата, но след това допуснаха два гола в рамките на две минути и загубиха с 2:3.

Победното попадение за Юнайтед вкара влезлият като резерва Хавиер Ернандес. Според Хюз обаче мексиканецът е трябвало да получи червен картон малко преди това.

"Загубихме малко фокус след почивката, но не мисля, че Ернандес трябваше да е на терена в този момент, тъй като направи грубо нарушение срещу Роберт Хут", коментира след мача Хюз.

"Влизането бе точно пред помощник съдията и не знам как не го видя".

По отношение на мача, той коментира:

"Имахме план за мача и се придържахме към него. За да успее обаче трябваше да сме смели и мисля, че през първото полувреме бяхме".

"Създадохме положения и бяхме отлични през първата част. С изклюение на гола им, те не изглеждаха, че могат да вкарат".

Хюз коментира и един от основните играчи в мача - Марко Арнаутович. Австриецът вкара втория гол от фаул точно преди почивката, но малко след началото на второто полувреме трябваше да бъде заменен принудително защото се почувства зле.

"Той е добър играч, който има добри качества и е много полезен за нас. Все още са ранни дни за него в Стоук, но той ще става по-добър и ще вкара много голове за нас".