Мениджърът на Манчестър Юнайтед Дейвид Мойс похвали характера на отбора след страхотния обрат срещу Стоук Сити вчера следобяд.

"Червените дяволи" спечелиха мача си срещу "Грънчарите" с 3:2, след като отборът на два пъти изоставаше в резултата.

Успехът дойде след късни попадения на Руни и Чичарито в 78-ата и 80-ата минути на срещата.

"Щях да кажа, че се надявам това да е първият от многото обрати", каза в шеговит тон Мойс на пресконференцията след мача.

"Все пак обаче предпочитам да обърнем мача късно, отколкото да загубим", подчерта мениджърът на Манчестър Юнайтед.

"Опитахме всичко днес. Направихме грешки, а освен това вратарят на няколко пъти ни спасяваше, но ние продължавахме да се опитваме да отбележим и в крайна сметка го направихме, и постигнахме победата".

"Някои хора казват, че не правя рискови смени, но все пак аз съм треньор и искам да печелим мачовете си. Опитвам се винаги да правя правилните смени, така че това да повлияе на мача".

"Понякога смените проработват, в други случаи - не. За щастие днес проработиха. Аднан влезе на терена и се справи страхотно. Той ще бъде голям талант за клуба, за дълго време напред".

"Валенсия се справи добре на десния бек, а Чичарито вкара победния гол. Уейн Руни отбеляза голямо попадение. Той игра много добре, но аз трябваше да го преместя в полузащитата, защото смятах, че той може да помогне на тима да играе по-бързо".

"Имахме доста трудна работа, особено след като играхме и в средата на седмицата, но аз трябва да кажа, че съм доволен от тази победа".

"Искам да кажа също, че вратарят ни се справи фантастично. Това му е все пак работата, да пази. Той свърши отлична работа, но въпреки това аз съм много разочарован, че допуснахме да ни вкарат два гола. Позволявахме на противника да играе твърде много с топката и не се защитавахме добре".

"Усилията на отбора в крайна сметка дадоха нужния резултат и направихме страхотен обрат".

"Публиката беше страхотна. Те бяха разочаровани, когато губехме на полувремето с 1:2, особено след като малко преди втория гол на гостите бяхме изравнили. Благодарение на тях успяхме да победим, тъй като те успяха да стимулират достатъчно футболистите", завърши мениджърът на Юнайтед.