Реал Сосиедад - Манчестър Юнайтед, двубой от Група "А" на Шампионската лига, стадион "Мунисипал де Аноета", 21:45 часа българско време.

Групата на Юнайтед за мача:

Вратари: Де Хеа, Линдегард
Защитници: Смолинг, Джоунс, Фърдинанд, Видич, Евра, Бутнер, Фабио
Полузащитници: Валенсия, Нани, Фелаини, Карик, Гигс, Андерсон, Йънг, Клевърли, Янузай, Кагава
Нападатели: Ван Перси, Ернандес, Руни

Контузени: Карик, Уелбек, Рафаел, Евънс
Наказани: Няма

Прогноза на Gol.bg:
Мачът няма да бъде никак лесен за гостите от Манчестър, макар че те успяха да понавлязат във форма и през последните мачове постигат победи.

Срещата е от изключително важно значение и за двата отбора. Реал може да хване "последния влак" и да направи нещо в груповата фаза. Отборът има теоритични шансове за класиране на директните елиминации, но това ще стане доста трудно, но все пак шансовете на тима да завърши трети и да продължи в Лига Европа са напълно реални.

Юнайтед от своя страна е лидер в групата с актив от 7 точки, но "Червените дяволи" далеч не са си осигурили място в следващата фаза на Шампионската лига, тъй като разликата между тима и третия в групата Шахтьор Донецк е само 3 пункта.

Мениджърът на гостите Дейвид Мойс има доста кадрови проблеми и няма да може да разчита на Карик, Уелбек, Евънс и Рафаел за днешната среща. 

Флетчър, който наскоро се завърна в игра за резервния отбор, също няма да играе за тима, тъй като физическото му състояние не е оптимално. 

Сосиедад загуби гостуването си на Юнайтед с 0:1 в предишния мач между двата тима, но отборът постепенно успя да навлезе във форма и като нищо може да открадне точки в днешния мач.

Домакините имат 3 победи в последните си шест мача от всички турнири, като в последния си двубой тимът разби Осасуна с 5:0 у дома.

Гостуващият отбор пък е в серия от 4 поредни победи, като тимът има общо 5 успеха и 1 реми за последните си 6 срещи.

Сосиедад е в почти оптимален състав, като единствено Гранеро е аут за срещата, заради травма.

Нашата прогноза за изхода на този мач е успех с два чисти гола за Юнайтед, тъй като все пак гостите са отборът, който притежава по-голямата класа.

Резултат: Реал Сос - Манчестър Юнайтед 0:2