Капитанът на Манчестър Юнайтед Неманя Видич не трябва да очаква, че веднага ще се завърне сред титулярите, обяви мениджърът Дейвид Мойс.

Сърбинът пропусна последните две срещи на Червените дяволи заради лека контузия получена в двубоя с Нюкасъл преди десетина дни, но вече е възстановен и готов за игра.

В тези двубои (Шахтьор и Астън Вила) обаче Юнайтед не само че спечели, но и запази суха мрежа, така че босът е доволен от действията на централните бранители.

„Неманя е на линия. Ние обаче имаме още четирима централни бранители в лицето на Фил Джоунс, Крис Смолинг, Джони Еванс и Рио Фърдинанд, което означава конкуренция, така че който иска да е в отбора, трябва да играе добре“ заяви Мойс.  

Видич има доста здравословни проблеми през последните 2 години, откакто скъса връзки на коляното през декември 2011-а срещу Базел и пропусна доста мачове.

Утре Юнайтед гостува на Стоук Сити в двубой от 1/4финалите от турнира за Купата на Лигата, така че е възможно босът на шампионите да направи ротации в състава.