Интер се интересува от капитана на Манчестър Юнайтед Неманя Видич, пише вестник Мирър.

Договорът на 32-годишния защитник с "Червените дявои" изтича в края на сезона, но той все още не е получил предложение да преподпише.

Това го е ядосало и Видич вероятно няма да чака до лятото, за да разбере дали Юнайтед ще разчита на него. От ситуацията може да се възползва Интер, който да го привлече като свободен агент.

През зимата имаше някои спекулации свързани с бъдещето на Интер, като се споменаваха трансфери в Милан, Наполи, Ювентус и Фиорентина. Сега обаче "Нерадзурите" са излезли напред и според някои информации в Италия, сделката е почти сигурна.

Същевременно според Дейли Стар френският ПСЖ ще направи оферта за 40 милиона лири на Манчестър Юнайтед за младата звезда Аднан Янузай.

Изданието твърди, че през януари парижани са се пробвали с оферта към Янузай на стойност 15 милиона лири. След като тя е била отхвърлена, сега те ще се завърнат през лятото със сериозно подобрено предложение.

Засега от Юнайтед настояват, че Янузай не се продава. От ПСЖ се надяват обаче, че нещата могат да се променят през лятото, ако "Червените дяволи" не влязат в Шампионската Лига.

Янузай подписа първия си професионален договор  с клуба през октомври. Заплатата му е 30 000 лири седмично. От ПСЖ обаче ще му предложат 100 000 лири, с което определено ще го накарат да се замисли.