Мениджърът на Манчестър Юнайтед Дейвид Мойс остана много доволен от победата над Астън Вила.

"Червените дяволи" спечелиха убедително с 4:1 на своя "Олд Трафорд" и свалиха напрежението върху отбора. Преди мача то бе много високо най-вече за самия Мойс като дори малка група фенове нае частен самолет, който да прелети над стадиона с плакат "Мойс вън".

Феновете на трибуните обаче подкрепиха отбора и треньора и накрая останаха доволни от победата.

"Не започнахме добре мача. Всички бяха малко нервни в първите 5-10 минути", призна Мойс след мача.

"Но веднъж след като се прегрупирахме и започнахме да играем, беше добре, че изравнихме и вкарахме втория гол в много добър момент точно преди почивката".

"Играчите приеха предизвикателството и се издигнаха на нивото и след това се подобрихме. Обичам футбола и четвъртият гол бе страхотен с комбинацията между Аднан Янузай и Маруан Фелаини и Аднан даде чудесно центриране към Чичарито. Беше страхотен гол за футболните фенове".

Същевременно Мойс бе категоричен, че няма колебания в това да води отбора, въпреки многото критики напоследък. Той излезе пръв на терена преди началото на мача.

"Просто исках всички да видят, че аз съм мениджърът на този отбор. Те знаят къде съм. Аз стоя отстрани на терена".

"През цялото време откакто съм в Манчестър Юнайтед получавам само подкрепа. Не знам от къде хората се опитват да променят тази теза, но вярвам, че всички фенове са зад мен и разбират ситуацията ни".

"Играчите са невероятно фокусирани и това беше важно, защото исках фокусът да е правилен. Моята цел бе да направим сигурно, че ще спечелим мача. Нищо повече. Смятам, че феновете на стадиона застанаха зад клуба и отбора".

Накрая Мойс изрази оптимизма си преди мачовете с Байерн Мюнхен от Шампионската Лига.

"Очаквам с нетърпение мача срещу Байерн Мюнхен. Досега сезонът ни бе много труден, но ще извървим много дълъг път да се справим много по-добре, ако успеем да вземем добър резултат във вторник".