Новото попълнение на Манчестър Юнайтед Люк Шоу е уверен в силите си и е сигурен, че ще се справи добре на „Олд Трафорд“.

Червените дяволи платиха цели 27 милиона паунда на Саутхемптън за играча, който наскоро навърши 19 години и който трябва да се превърне в заместник на Патрис Евра, който бе продаден на Ювентус.

„Не усещам никакво напрежение от това, че трябва да играя на мястото на Евра. Той се справи страхотно за отбора в последните 10 години и аз се надявам, че ще продължа по същия начин“ заяви Шоу преди първата контрола на тима от турнето в САЩ срещу ЛА Галакси.

„Ще се опитам да се концентрирам върху своята игра и ще се стремя да правя това, което умея. Очаквам се нетърпение възможността да впечатля новия мениджър“ добави младокът, който е сигурен, че е взел правилното решение, въпреки че бе искан и от Челси.

„Манчестър Юнайтед е най-големият клуб в света и ще ме накара да дам всичко, на което съм способен. Преминах в него, защото зная, на какво е способен този отбор и съм сигурен, че тук ще се подобря“ изтъкна още Шоу.