Маркос Рохо едва дойде в Манчестър Юнайтед, но медиите в Англия потриват ръце в очакване на аржентински конфликт с негово участие.

Според Дейли Мейл следващото издание на манчестърското дерби между Юнайтед и Сити ще има особен заряд заради отношенията между новия защитник на червените и нападателя на "Гражданите" Серхио Агуеро.

Причината са търкания между двамата от световното първенство това лято, в които е забъркана приятелката на Агуеро.

След един от първите мачове Рохо поканил в съблекалнята своя личен приятел - аржентинският певец Ел Поласо.

Това обаче било доста нетактична проява спрямо Агуеро, тъй като поп-звездата е бивш партньор на сегашната му приятелка Карина "Ел Принчесита" Техеда.

Тя също е певица и заедно с Ел Поласо са били дует както на сцената, така и извън нея. Те имат и 4-годишна дъщеричка. Преди година обаче са се разделили със скандал и сега Техеда е заедно с Агуеро.

Естествено, самият Агуеро не таи особено топли чувства към бившия любовник на половинката си. Затова и появата му в съблекалнята изобщо не му се е понравила. Двамата с Рохо са имали разправия по случая, но все пак са успели да загърбят нещата до края на турнира.

Със сигурност обаче отношенията им никак не са приятелски. Сега когато са в противникови отбори се очаква да има още по-голямо разграничение и по време на Манчестърското дерби сблъсъкът между тях ще бъде един от най-интересните.