Анхел ди Мария ще играе с легендарния №7 в Манчестър Юнайтед, където със сигурност ще премине в началото на следващата седмица, твърди експертът по испански футбол на „Скай Спортс” Гийем Балаг. 

Повечето параметри по договора на аржентинеца вече са уточнени, като той ще наследи екипа, с който играха Джордж Бест, Брайън Робсън, Дейвид Бекъм, Ерик Кантона и Кристиано Роналдо. Контрактът ще бъде за 5 години. 

Червените дяволи ще платят около 48 милиона паунда за крилото (60 милиона евро), като всичко ще приключи след завръщането на агента Жорже Мендеш в Европа. Той е в Сингапур в момента, но ще се завърне, за да оформи сделката, което се очаква да се случи в началото на седмицата. 

Твърди се, че Ди Мария е приел много възторжено информацията, че е искан от Юнайтед и счита, че ще бъде един от лидерите за възраждането на Червените дяволи. Освен това Кристиано Роналдо му е казал много добри неща за бившия си тим. 

Както е известно в четвъртък треньорът на Реал Карло Анчелоти официално потвърди, че футболистът е поискар да напусне, а снощи го остави извън групата за реванша с Атлетико за Суперкупата на Испания, с което категорично показа, че дните на аржентинеца в тима са преброени.