Кристиано Роналдо мечтае да се завърне в Манчестър Юнайтед и това е много вероятно да се случи в не чак толкова далечно бъдеще, твърди специалистът по испански футбол на „Скай Спортс” Гилем Балаг. 

Португалецът напусна Червените дяволи и премина в Реал Мадрид за 80 милиона паунда през лятото на 2009-а, но сега се твърди, че не е доволен от случващото се на „Бернабеу” и желанието му е да играе под ръководството на Луис ван Гаал. 

„Той не е щастлив и ясно показа това с думите си за трансферите в Реал, макар че по-късно заяви, че не е бил разбран правилно. Роналдо не прие добре продажбата на Йозил миналата година, а сега бе недоволен и от раздялата с Чаби Алонсо и Ди Мария” коментира Балаг пред „Ревиста да ла Лига”. 

„Той има идеята да се върне в Юнайтед, въпреки че в момента си върши работата както трябва в Реал, но счита, че при Червените дяволи ще изпитва повече удоволствие от играта. Без съмнение мечтае да облече отново екипа на отбора, а Юнайтед от своя страна има необходимите финанси това да се случи” добави той. 

„Кога ще се случи това? Зависи от много неща, разбира се. Зависи от Реал Мадрид и от самия Кристиано. Няма как да стане този месец или следващия, но съм сигурен, че има всички предпоставки това да се случи сравнително скоро и той да се завърне на „Олд Трафорд” сподели още Балаг.