Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Майкъл Карик е на мнение, че тримата нападатели на отбора Уейн Руни, Робин ван Перси и Радамел Фалкао ще стряскат съперниковите защити. Халфът коментира и публичната критика на мениджъра Луис ван Гаал към ван Перси след победата с 2:1 над Арсенал.

"Играчите често са критикувани, всички ние търпим критика в определен момент. Ван Перси не беше паднал духом. Това е нещо, с което трябва да се справиш. Най-добрият начин за отговор е това, което Робин направи срещу Хъл", каза Карик.

"Нападателите понякога просто се нуждаят от един гол. Но Робин вкара страхотно попадение и се надявам това да е началото на добра серия за него през следващите седмици."

"Когато той вкарва, Уейн Руни вкарва, а Фалкао влиза от пейката и почти се разписва, тогава можем да кажем, че ние ще бъдем заплаха за всеки. Искаш да имаш тези момчета, когато летят по терена. Страшно е да играеш срещу такива нападатели."

"Това, което Робин и Уейн направиха срещу Хъл е нещо, което сме виждали често в предходните години. Дано виждаме същото в следващите седмици."

"Когато тези момчета вкарват голове и създават голови положения, тогава те дават огромна увереност на целия отбор, дори когато не играем добре", каза още Карик.