Нападателят на Манчестър Юнайтед Радамел Фалкао заяви, че остава спокоен, въпреки ролята си на резерва на стадион "Олд Трафорд". Той все пак подчерта, че ще анализира положението си през лятото, защото иска да играе редовно.

Още по темата

 

"Когато сезонът приключи, ще седна на спокойствие и ще анализирам нещата, за да избера най-доброто решение за мен", каза Фалкао пред колумбийското радио "Карасол".

"Очевидно аз трябва да намеря място, на което да мога да играя редовно. Сега съм напълно фокусиран върху Манчестър Юнайтед - има осем мача до края и всичко може да се случи."

"Луис ван Гаал трябва да взима решения, както го прави всеки друг треньор. Независимо дали тези решения са благоприятни за мене или не, аз трябва да се съобразявам с тях и да се държа по най-добрия начин."

"Трябва да остана професионалист в поведението си и да се възползвам от възможностите, които получавам от мениджъра. Това е."

"Знам, че се говори много за това, но аз гледам да стоя на разстояние от спекулациите на хората. Чувствам се добре и съм спокоен. Просто имам нужда да играя. Не мога да се оставя да се тревожа."

"Щастлив съм в клуба и от отношението на феновете и съотборниците ми. Ще продължавам да се боря до самия край за Манчестър Юнайтед", допълни Фалкао.