Халфът на Манчестър Юнайтед Анхел Ди Мария е изпратил съобщение до футболиста на ПСЖ Хавиер Пасторе, в което му е признал, че ще продължи кариерата си на "Парк де Пренс", пише RMC.

Очаква се през новата седмица аржентинският национал да премине задължителните медицински прегледи, след което трансферът ще бъде обявен официално. Юнайтед ще получи 63 милиона евро за 27-годишния играч, а годишната му заплата в ПСЖ ще  бъде 10,5 млн. евро.

Ди Мария не пътува с "червените дяволи" за предсезонното турне, което е сигурен знак, че напуска. Луис ван Гаал даже заяви, че не знае къде се намира южноамериканецът. Той не успя да се адаптира в Англия и за 27 мача във Висшата лига вкара едва 3 гола и направи 10 асистенции.

Ди Мария беше пред трансфер в ПСЖ още миналото лято. Но тогава богаташите не успяха да го вземат от Реал Мадрид, защото вече бяха платили 50 млн. евро на Челси за Давид Луис и щяха да нарушат правилата на УЕФА за финансовия феърплей. Впоследствие гаучото премина в Юнайтед, но не успя да оправдае високите очаквания.