Защитникът на "Манчестър Юнайтед" Антонио Валенсия бе изловен с любовница. 31-годишният футболист, който е семеен, бе засечен в местен хотел с 24-годишната медицинска сестра Софи Вагситър от папараците на вестник "Сън".

Мацката пристигнала в хотела преди обяд в деня на мача и спокойно изчакала любовника си до вечерта. Антонио се появил чак към 23,00 часа.

"Заварката" между двамата станала преди време в социалната мрежа "Инстаграм". Там двамата си разменяли съобщения, а след това и телефонните номера, като Валенсия неколкократно пускал на едрогърдата мадама еротични съобщения. Седмици наред продължила свалката, преди да се стигне до същинския секс, твърдят запознати.

Получаващият 90 000 паунда на седмица футболист бил облечен с тениска и дънки, а с бейзболна шапка опитвал да скрие лицето си. Каквото са правили двамата в стаята, продължило едва 40 минути, след което Валенсия излязъл и безшумно се шмугнал в джипа си, струващ 130 000 паунда.

По настояване на мениджъра Жозе Моуриньо за защитника бе изпратен частен самолет до Перу, където той имаше ангажимент с националния отбор, а цената бе 60 000 паунда.

Според свидетели още с пристигането си Антонио се е срещнал с мадамата, която е от Норвегия и пристигнала същия ден в Манчестър, където се настанила в хотел "Хилтън". Валенсия е женен за Зойла Менезес, с която имат десетгодишен син.