Манчестър Юнайтед е предложил условия като тези на Пол Погба, за да убеди Антоан Гризман да премине на „Олд Трафорд“, пише вестник „Сън“. 

Според изданието от ръководството на клуба са говорили с представители на нападателя през тази седмица относно параметрите по евентуалния му контракт, които са били наистина впечатляващи. 

Червените дяволи предлагат на нападателя по 220 000 паунда на седмица и доста добри бонуси, като това са идентични условия с тези на рекордната покупка Погба. 

От „Олд Трафорд“ отдавна са хвърлили око на героя на Франция от Евро 2016 и явно правят всичко по силите си, за да го убедят да дойде в отбора, след като той продължава да твърди, че се чувства отлично в Атлетико и дори наскоро заяви, че не иска да получава въпроси за бъдещето си. 

От Юнайтед са уверени, че могат да постигнат споразумение с Атлетико, като в сделката биха могли да бъдат включени и играчи. Все пак очакванията са, че през януари няма как да се стигне до сделка, така че най-рано през лятото Гризман би могъл да пристигне при Червените дяволи.