Жозе Моуриньо призова Антони Марсиал да бъде по-постоянен в представянето си, след като тази нощ французинът направи впечатляваща асистенция за гола на Джеси Лингард срещу Реал, като развинти Даниел Карвахал. 

През миналия сезон бившият играч на Монако се представяше на приливи и отливи и Специалния, който го критикува на няколко пъти тогава, сега не бърза да се радва. 

„Очевидно ние искаме повече постоянство от него. Днес игра много добре и точно затова го оставих на терена през всичките 90 минути. Той се наслаждаваше на играта си и опитваше нови неща, което е хубаво в контролните мачове. Без съмнение това ще помогне за увереността му“ заяви Жозе. 

„Все още е млад играч, който има време пред себе си, за да се подобри и развие още повече. Мога да кажа, че тренира по-добре и работи по-усърдно отпреди, но просто трябва да показва таланта си постоянно“ изтъкна наставникът, чийто тим веднага замина за столицата Вашингтон, където ще срещне Барселона. След това предстоят два мача в Европа преди новия сблъсък с Реал за Суперкупата на 8 август.