Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо коментира поражението с №17 от Барселона днес, дошло след попадение на Неймар.

"Мачът имаше добра атмосфера, хората на стадиона бяха доста. Това е най-важното за тези срещи, а не резултатът. Зрителите искат да видят най-добрите футболисти. Крайният резултат можеше и да е съвсем различен, защото двата отбора създадоха много положения. Важно е да загубиш мач в контролите. Никой не обича да губи, но в проверките това е важно", коментира Специалния.

"Щеше да бъде много лошо, ако се бяхме прибрали без поражение, след като сме играли срещу отбори като Реал Мадрид, Манчестър Сити и Барселона. Направихме хубави и лоши неща. Хубавите са за да продължиш по същия начин, а лошите - за да се подобриш."

"Имам забележки към играта ни в защита. Но Барселона има Меси, Неймар, Суарес. Едно е да се защитаваш срещу трима добри нападатели, съвсем друго е да го правиш срещу тях едновременно. Срещу отбори с играчи от такова ниво единствено можеш да се противопоставиш тактически. Това не е невъзможно във футбола. Това, което правят с топката е истинска фантастика", каза още португалецът.

Мачът на Юнайтед днес бе последен в САЩ от лятната подготовка на тима, а за Барса предстои "Ел Класико" срещу Реал (Мадрид) на 30 юли в Маями.