Манчестър Юнайтед - Кристъл Палас, среща от 11-ия кръг на Висшата лига, стадион "Олд Трафорд", 17:00 часа българско време.

Групата на Манчестър Юнайтед за мача:

Вратари: Де Хеа, Амос, Линдегард

Защитници: Рафаел, Торп, Джеймс, Шоу, Блекет, Макнейър

Полузащитници: Флетчър, Мата, Янузай , Ди Мария, Блинд, Ерера, Йънг, Карик, Валенсия

Нападатели: Ван Перси, Руни

Контузени: Лингард, Eвънс, Джоунс, Фалкао, Рохо
Наказани: Смолинг


Прогноза на Gol.bg:
Домакините са фаворити за успеха в тази среща, но все пак трябва да се има едно наум. Те не са в особено добра форма и през последните мачове записаха издънки.

Освен това Луис ван Гаал няма да може да разчита на една камара играчи сред които Лингард, Евънс, Джоунс, Фалкао, Рохо и Смолинг. 

Последният е наказан заради червения си картон срещу Манчестър Сити, докато всички други са контузени и не попаднаха в групата на отбора.

Интересно е да се вмъкне, че няма друг отбор във Висшата лига с повече изгонени играчи от Манчестър Юнайтед през тази година, като отборът вече има цели 5. 

Домакините правят най-слабия си старт на сезон във Висшата лига, след като тимът има само 13 точки от 10 мача. Предишният им най-лош старт бе 17 точки за същия брой срещи.

Юнайтед има само 2 победи за последните си 5 мача от всички турнири, като за последните си три двубоя отборът не е усещал вкуса на успеха. 

Кристъл Палас пък има само 1 победа за този брой мачове. 

В последните 5 директни мача между двата отбора "Червените дяволи" са постигнали 3 победи, врътнали са 1 хикс и са допуснали 1 загуба срещу този противник. Гостите ще бъдат без своя капитан Миле Йединяк днес, тъй като е наказан. Нашата прогноза е победа с 2:0 за домакините.

Резултат: Манчестър Юнайтед - Кристъл Палас 2:0