Милан може да се раздели с Алесандро Матри през този трансферен прозорец. За това призна вицепрезидентът на отбора Адриано Галиани, който отсече, че в отбора има нападатели, които са в излишък.

Той също така коментира и слуховете, че Майкъл Есиен от Челси може да пристигне в отбора, като обяви, че "Росонерите" не са отправяли запитване за ганайския халф.

Матри е успял да вкара само 1 попадениe в 18 мача за Милан след трансфера си на "Сан Сиро" от Ювентус през летния трансферен прозорец. Към него интерес проявява английският УБА, като днес излязоха информации, че тимът от Висшата лига дори е отправил оферта за привличане под наем на нападателя.

Не бе подмината и ситуацията с вратарите, като към момента е ясно, че Милан ще се раздели с един измежду Габриел и Марко Амелия, който е поискал да бъде трансфериран.

"Габриел? Нека да видим, дали ще се разделим с Амелия. Матри? Ще видим какво ще стане с него, имаме много нападатели", заяви вицето на Милан, цитиран от "Goal.com".

"Възможно е един да напусне. Колкото до полузащитата, не е сигурно, че ще привлечем нов халф. Ако не дойде такъв, ще трябва да се оправяме с наличните ресурси. Не сме преговаряли обаче за Есиен", завърши Галиани.