Голямата звезда на Милан Кака смята, че отборът има всички шансове да финишира в петицата след края на настоящия сезон и по този начин да играе в Европа и през следващата кампания, макар и не в Шампионската лига.

Четвъртото и петото място дават право на участие в Лига Европа, а Милан към момента се намира на 5 точки от 5-ия в класирането Интер и 10 точки от 4-ия Фиорентина. През уикенда тимът надви Сампдория с 2:0 като гост.

"Вярвам, че можем да играем в Европа през следващия сезон", заяви Кака пред "Газета дело Спорт".

"Нещата се променят с времето и ако ние играем добре и нещата вървят добре на терена, то резултатите също ще дойдат", добави той.

"Харесва ми Кларънс Зеедорф, той е добър треньор. Има своя собствена философия на работа, като го показа през последните няколко мача на отбора".

"Към Хонда трябва малко повече търпение, той е нов в отбора. Играл е в друго първенство преди това - руското, а този шампионат е много по-различен от италианския".

"Моята цел към момента е да се справям силно с отбора на Милан, а след някой друг месец ще видя, дали съм попаднал в селекцията на родината ми за Мондиала", завърши Кака.