Треньорът на Милан Филипо Индзаги изрази съжаление, че отборът му не се е възползвал от провалите на преките конкуренти.

Интер загуби с 1:4 у дома от Каляри, докато Фиорентина завърши само наравно срещу Торино. Милан обаче също не успя да победи и направи 1:1 срещу Чезена.

Според Индзаги отборът му е заслужавал да победи, но не се е възползвал от положенията си, а през второто полувреме с човек по-малко е отпаднал физически след червения картон на Кристиан Сапата.

"Контролирахме мача и създадохме много положения през първото полувреме. Но за съжаление когато работиш здраво, но не вкарваш, накрая си плащаш", коментира след мача Индзаги.

"През първото полувреме играхме много добре, но след това беше трудно когато останахме с 10 души. Може би заслужавахме да вкараме втори гол".

"Не мога да се оплача от представянето на отбора, а техният вратар направи някои ключови спасявания. Но накрая започнахме да се уморяваме, след като не можахме да оползотворим цялата преса".

"Жалко, защото този уикенд Интер загуби, а Фиорентина направи равен, така че отборите, с които се борим за позиция, се забавиха".

"Като треньор трябва да гледам за подобряването на отбора мач за мач и усещам, че правим това. Имаме добър отборен дух. Може би тези, които ни гледат рискуват сърдечен удар, но поне получават забавление. Това искахме да върнем в Милан".

"Не трябва да забравяме, че бяхме на осмо място миналия сезон. Сега играем добър футбол и ще отнеме време и здрава работа".